Livliga diskussioner när Karriärrebell besökte Påhlmans

Karriärrebell besökte under måndagen Påhlmans handelsinstitut, för att diskutera jobbsökardjungeln med några av studenterna. Eleonor Sjunnevik, rekryterare, coach och en av författarna, redde ut begreppet och bjöd in till en diskussion som snart blev livlig. Många av studenterna söker just nu praktik och befinner sig mitt i jobbsökardjungeln med många frågor: Varför är rekryterare så dåliga på att ge feedback -och vad kan jag själv göra för att få det? Hur kan jag beskriva min kompetens på ett effektivt och konkret sätt? Hur bygger jag ett fantastiskt cv? Vad ska man egentligen skriva i det personliga brevet?

Det blev en eftermiddag fylld av engagemang och diskussioner – precis som vi vill ha det!

Se fler bilder från besöket på Påhlmans Handelsinstituts hemsida

Vill du att vi besöker dig? Då kan du boka en skräddarsydd workshop

Leave a Comment