Workshop

Karriärrebell är ett koncept för att komma ut på arbetsmarknaden, likväl som att komma vidare i karriären. Den vänder sig till grupper så som studenter på universitet, yrkeshögskola och gymnasium. Men också till yrkesverksamma som helt enkelt inte är lyckliga på sin nuvarande arbetsplats eller den som befinner sig i arbetsmarknadsåtgärder.

Under seminariet berättar Hanna-Karin Grensman och Eleonor Sjunnevik om sina personliga resor och delar med sig av sina erfarenheter från arbetslivet. Att söka arbete handlar inte om vem du bör vara för att passa in, det handlar om hur du ska komma till din rätt, på dina egna villkor. Genom konkreta exempel visar de hur du kan ta kontroll över jobbsökarprocessen, hur du bygger ett cv som ger dig en intervju och hur du bäst hanterar intervjusituationen och får just ditt drömjobb.

Alla kan hitta ett arbete de älskar – Karriärrebell visar dig hur.

Beställning och offerter

Föreläsningen finns i ett par olika versioner med olika längd och fokus. Den kan med fördel kombineras med workshopövningar för djupare förståelse. Många väljer också att kombinera föreläsningen med inköp av böcker till deltagarna.

För beställning och offerter, kontakta Hanna-Karin Grensman,
hanna-karin (a) grensmans.se eller 076-900 30 61

Exempel på upplägg

för yrkeshögskola, högskola, deltagare i arbetsmarknadsåtgärder, rekryterings- och bemanningsföretag etc.

  • DAG 1: Alla kan hitta ett arbeta att älska – motivationsföreläsning om att ta steget ut på arbetsmarknaden. WORKSHOP: Konsten att skriva säljande CV (del 1)
  • Dag 2: WORKSHOP: Konsten att skriva säljande CV (del 2). WORKSHOP: Att få ut mesta möjliga av intervjun
  •  Boken Karriärrebell till alla deltagare

Röster från våra deltagare

”Jag gick ifrån seminariet med en euforisk känsla av jag kan, jag har makten, jag har friheten.”

”WOW! för innehållet och WOW för Hanna-Karin och Eleonor som med sina fantastiska personligheter, tydliga retorik och energi tog oss genom hur vi ska ta makten över möjligheterna på arbetsmarknaden.”

”Jag från seminariet och kände mig upplyft, glad och fylld med nya härliga idéer som jag vill omgående sätta tänderna i.”  – L.S.

”Grymt bra seminarium av två riktigt duktiga kvinnor.” – Juristen

”Tack för två bra och lärorika föreläsningar! Jag fick väldigt många bra tips på hela processen från CV till intervju.” – T.N.