Köp boken

Bild på boken Karriärrebell. På framsidan går författarna, Hanna-Karin Grensman och Eleonor Sjunnevik i röda kläder.

Har du följt alla ”regler” för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet?

Karriärrebell vänder sig till dig som vill vidare i karriären. Boken visar hur du lyfter fram dina styrkor och kommunicerar ditt varumärke, utan att kompromissa med din personlighet. Du får konkreta tips och övningar för att hitta dina mål, dina värderingar och vad drömjobbet innebär för just dig.

Du får också veta hur du bygger ett unikt cv som lyfter upp just dina styrkor och kompetenser, och du lär dig knep för att blända rekryteraren under intervjun – bara genom att vara precis den du är.

Alla kan hitta ett arbete att älska. Karriärrebell visar dig hur.

KÖP BOKEN PÅ ADLIBRIS, BOKUS eller CDON REDAN IDAG!

 

Röster från våra läsare

”Jag ville bara säga STORT jäkla tack för att du skrivit boken ”Karriärrebell”. Alltså.. den hjälpte mig att skriva ett så bra CV och personligt brev att jag fick komma på alla intervjuer för de jobb som jag sökte.

Den gjorde det också OTROLIGT mycket roligare att skriva ihop allt eftersom ni visar så många bra exempel på hur man kan skriva målande och personligt utan att tumma på det professionella. Ett antal chefer ringde mig till och med innan avslutad ansökningstid eftersom de tyckte det personliga brevet var så intressant.

I ärlighetens namn var boken ALLDELES för bra för att tipsa mina kursare om då vissa sökte samma jobb som mig MEN ska genom resten av min karriär tipsa vitt och brett om denna ninja-bok till gudagåva.

Såå sammanfattningsvis… TACK”

”Karriärrebell gav mig inspiration att börja lyssna på mig själv igen.”

Boken saknar pekpinnar, vilket är fantastiskt befriande. Den väcker också kämpaglöden och “jävlar anamma”.

”Mina personliga brev har blivit ungefär 7000 ggr bättre sedan jag läste Karriärrebell.”

”Det är den enda bok jag läst i dess genre som tar fasta på att den som söker jobb faktiskt är en människa med tankar, drömmar, personlighet och ambitioner. Och att det måste respekteras, också i en rekryteringsprocess.”

”Superbok av Hanna-Karin Grensman, mycket inspiration och aha-upplevelser. Tack!”

KÖP BOKEN PÅ ADLIBRIS, BOKUS eller CDON REDAN IDAG!

 

Originaltitel: Karriärrebell – ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln
Författare: Hanna-Karin Grensman och Eleonor Sjunnevik
Publicerad: 2014-04-15
ISBN13: 978-91-981397-0-9
Utgivare: Grensman Förlag
Antal sidor: 266
Vikt (gram): 283
Formgivning: Måstad Grafiska/Ellinor Ihlström