Hanna-Karin i rött (fortfarande beklämmande gravid) och Eleonor i svart står vid ett bord och svarar på frågor.

Karriärrebell gästar det kvinnliga nätverket Shenet

”Vilken grym föreläsning jag hamnade på i morse.” – Jennie Forsén

I morse var Hanna-Karin Grensman, författare , Eleonor Sjunnevik från ES Recruitment & Coaching samt Susanne Sundling från Talangbanken inbjudna till Shenet för att prata om hur man lyckas på arbetsmarknaden.

Det var en engagerad grupp och det blev många intressanta diskussioner och Karriärrebell-böckerna gick åt som smör i solsken.

Så beskriver bloggaren Jennie Forsén sin morgon: ”Det blev en härlig diskussion om ”hur skiver jag bäst mitt CV”, ”hur mycket vågar jag sticka ut”, ”hur får jag min drömarbetsgivare att se mig”, ”jag känner mig diskriminerad som 50-åring” – detta och mycket med handlade eftersnacket om. Alla tre har ett innovativt tänk på hur en rekrytering ska gå till – det är kandidaten som ska ha makten INTE Arbetsgivaren.”

Shenets grundare, Maria Forssén, förevigade.

Fotograf: Jennie Forsén

Leave a Comment