Tågspår mellan suddigt grönområde.

Uppåt och framåt när Therése tar avsked (VIII)

Mina vänner, det är dags att säga tack och adjö. Detta blir mitt sista inlägg på Karriärrebell. Det har varit en spännande höst och det har varit både roligt och utmanande att tänka kring och skriva om mitt jobbsökande. Att söka jobb är ingen lätt process och jag vill skicka en hälsning till alla er arbetsväljare där ute som fortfarande kämpar. Jag hoppas att ni får en riktigt skön jul och att det nya året för med sig en uppsjö nya roliga chanser att förverkliga era drömmar.

Jag vill tacka Grensman Förlag för att de ville följa mig under mitt jobbsökande under hösten och ge mig utrymme att skriva om det på här på bloggen. Jag vill tacka Marie och Anna för det goda samarbetet under bloggandet och så vill jag naturligtvis tacka Hanna-Karin Grensman och Eleonor Sjunnevik för att de skrivit en så bra bok! Jag hoppas att den hittar riktigt många länga läsare och förnyar vårt sett att se på jobbsökande.

Goda nyheter från jobbsökardjungeln

Jag vill avsluta med lite goda jobbsökarnyheter:

Jag har fått mitt vikariat (med särskilt anställningsstöd) förlängt till sommaren, vilket verkligen gläder mig. Jag har kommit att uppskatta organisationen jag jobbar i väldigt mycket, dess etik och värdegrund sammanfaller med min egen och det är väldigt viktigt för mig. Jag har vettiga arbetsuppgifter, ett trevligt kontorsrum och världens mest omtänksamma och hjälpsamma kollegor. Men det bästa är ändå att jag fått mer arbetserfarenhet, bättre självförtroende och fler kontakter. Och lön. (Lön är faktiskt jätteviktigt).

Som om inte det var nog så har jag blivit erbjuden att undervisa i två skrivkurser till våren! Tjoho! Jag sitter som bäst och filar på kursuppläggen och det känns väldigt spännande. Det här är verkligen ett steg i rätt riktning för mig och jag ser fram emot våren.

Allt gott!

/Therése

Vill du också köpa Karriärrebell och komma framåt i karriären? Besök Bokus eller Adlibris

Leave a Comment